Ergonomisk Pude

Tilbud

Ergonomisk pude – Vaskbar Butterfly – memory skum – 53×40 cm

349.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8807600194043548 Kategori:

Den ergonomisk støttende hovedpude fra ProSleep former sig efter kroppens ligge position, hvilket lader nakke og skuldre hvile i den mest optimale position, når du sover. Her får du en hovedpude med en mellem højde på 11 cm og en medium fasthed. Puden er formet, så der plads til nakken samtidig med at den er lavere på midten, for optimal støtte. Hovedpuden er Oeko-Tex certificeret. Læs mere om ergonomiske puder her.
Få en støttende ergonomisk søvn
Har du brug for ekstra støtte og aflastning, når du sover på siden, så er en pude med memory-skum et rigtig godt alternativ. Skummet former sig efter hoved, nakke og skuldre, der hvor trykbelastningen er størst og tilpasser sig kroppens konturer, så der ikke er behov for at forme puden om natten.
Hvilken pudehøjde skal jeg vælge?
Den rigtige pudehøjde varierer meget alt efter kropsbygning og favorit liggeposition. Denne pude er en fast pude, der giver fantastisk støtte, hvis du primært ligger på siden. Her følger den nakkens kurver, og tilpasser sig mellemrummet mellem seng og hoved. Skifter du ofte stilling i løbet af natten, er det i stedet vigtigt med en fleksibel pude, hvor fyldet kan formes.
Vaskbar
Pudens betræk kan vaskes ved 60 grader og selve skumpuden kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Da både skumkerne og betrækket kan vaskes, får du en meget allergivenlig pude. Sørg for at både pude og betræk er tørt godt igennem, før betrækket lægges på puden igen.
Hvordan vælger man den rigtige hovedpude?
Når du skal vælge din næste hovedpude, er det en god idé at tage udgangspunkt i din tidligere pude. Har du været glad for den, da den var ny, kan en hovedpude med samme specifikationer være den rigtige. Har du derimod ikke sovet optimalt med din gamle pude, så kan det være, du skal tænke i andre baner, når det kommer til fyld eller højde.